Search
Close this search box.

Ginecologie

Servicii ginecologice în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani

Servicii complexe, desfășurate în deplină siguranță

Gama de servicii pe care le putem oferi în cabinetele de ginecologie și obstestrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură de nouă generație.

Servicii Ginecologice

Colposcopie

Este o modalitate ce folosește mărirea optică pentru evaluarea leziunilor de la nivelul vulvei, vaginului sau a colului uterin Depistarea precoce a infecțiilor și a leziunilor paraneoplazice ale colului uterin având în vedere implicațiile majore ale infecției cu Papilloma Virusul Uman (HPV) Se pot efectua biopsii țintite sub ghidaj colposcopic

Examen citologic Babeş Papanicolau

A înregistrat o adevărată revelație, prin recoltarea celulelor cervicale în mediu lichid special, cu procesarea acestora asistată computerizat Eșantioanele citologice sunt testate de rutină pentru diferitele tipuri de HPV iar imunocitochimia și-a dovedit deja performanța pe specimenele citologice cervicale (ONCO TEC) Recoltări de culturi din secreție vaginală (pentru Chlamidya, Mycoplasmă, Ureaplasmă).

Ecografie genitală: Transabdominală / Transvaginală

Pentru depistarea proceselor inflamatorii, chisturi ovariene, fibrom uterin, tumori pelviene sau a organelor genitale. Urmărirea ovulaţiei şi a sarcinii după FIV (Fertilizare “in vitro”) sau pregătirea pacientei pentru fertilizare “in vitro”. Urmărirea evoluţiei sarcinii în trimestrele I, II, III. Efectuarea de ecografii 2D, 3D, 4D în vederea morfologiei fetale şi screeningul malformaţiilor congenitale.

Ecografie mamară

Pentru depistarea precoce a proceselor inflamatorii, chistice, degenerative sau neoplazice ale glandei mamare.

Cauterizări, ERAD sau Conizaţii

Aplicăm tratamente în exocervicite și displazii de col uterin prin cauterizări, ERAD sau conizaţii. Chiuretaje biopsice în tumori de endometru, polipi sau hemoragii disfuncționale.

Montări de sterilete sau implanturi hormonale

Sunt metode de contracepție moderne și foarte eficiente.

Consilierea cuplului infertil cu recoltările specifice